Transportbeveiliging

Beveiliging van uw waardetransporten

Veiligheid onderweg

In de transportwereld worden steeds vaker waardevolle producten en belangrijke documenten vervoerd. Dat moet veilig gebeuren.

Transportbeveiliging, transportbewaking en transportbegeleiding verzorgt door MBCP Group BV in binnen- en buitenland. In de transportwereld worden steeds vaker waardevolle producten en belangrijke documenten op een veilige manier getransporteerd. Professionele begeleiding bij het vervoer van waardevolle producten en documenten is geen overbodige luxe. MBCP Group BV kent alle ins-and-outs van transportbeveiliging en beschikt over geavanceerde technieken en middelen om uw goederen in originele staat op plaats van bestemming te krijgen.

Waardevol transport

Wij maken gebruik van de meest moderne opvallende en onopvallende voertuigen, die specifiek zijn uitgerust met geavanceerde navigatie- en communicatiemiddelen, zoals het GPS auto-volgsysteem en ingebouwde camera. De voertuigen worden bemand door een of twee gediplomeerde beveiligers van MBCP Group BV. Wij begeleiden uw vervoer hoofdzakelijk met onopvallende auto’s. Dit is om een veilige rit te bewerkstelligen voor zowel de chauffeurs als voor de lading.

Calamiteiten

Bij calamiteiten wordt alles door ons met foto’s en video geregistreerd en zal onmiddellijk contact worden gezocht met de thuisbasis, de lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten. Wanneer de chauffeur tijdens de rit moet rusten en het transport voor langere tijd stilstaat op een rustplaats, zullen wij de veiligheid van chauffeur én de lading waarborgen.

Vertrouwelijk & Zorgvuldig

U kunt uw vertrouwelijke documenten, poststukken, waarde stukken en materialen op een veilige manier door ons laten vervoeren. Dankzij onze zorgvuldige werkwijze, uitgebreide screening en professioneel opgeleide transportbeveiligers kunnen wij u in dat opzicht volledig ondersteunen.

Uw transport is in veilige handen dankzij volgwagens, zowel zichtbaar als onzichtbaar, GPS-tracking, route risico analyse en meer. Er wordt na elk transport een uitgebreide rapportage aan u verstrekt van het verloop van het transport.

Beveiliging

Transportbeveiliging, Surveillance-, Uitvaart- of Evenementenbeveiliging. Of het nu gaat om een ad-hoc inzet of samenwerking voor langere tijd.

Klik hier voor meer info...

Risico analyse

Het maken van een risicoanalyse en het schrijven van het veiligheidsplan behoren tot één van onze hoofdactiteiten.

Klik hier voor meer informatie...

Servicediensten

Huismeesters, Centralisten, Servicemedewerkers. Ervaren krachten die zelfstandig hun werk voor u kunnen uitvoeren.

Klik hier voor meer informatie...

Evenementen

Surveillance-, Uitvaart- of Evenementenbeveiliging. Wij leveren wat u nodig heeft.

Klik hier voor meer informatie...